Ik Wonen | Waarom Ik Wonen
16531
page-template-default,page,page-id-16531,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Waarom Ik Wonen

Gescheiden, Ontslagen, Huis onder Water, Huis onverkoopbaar, Financiële Stress?
Dan bent U bij IK Wonen aan het juiste adres!
Verkoopstyling is dé oplossing!

opvallen op funda

UW WONING MOET OPVALLEN

Het is een bijzonder moeilijke tijd voor de huizen verkoper! Staat er één foute foto op Funda, dan klikt de kijker door naar de volgende woning, want er staan er nog een paar te koop in dezelfde buurt.

 

Hoe zorgt U ervoor dat de koper Uw woning komt bezichtigen? U moet de roze appel worden in de fruitmand van alle groene appels. Uw woning moet opvallen!

 

Veel mensen die hun woning in de verkoop hebben schreeuwen om hulp! Je kan niet van je nieuwe woning genieten als de oude woning nog niet verkocht is.

HET JUISTE RESULTAAT

Met verkoopstyling van IK Wonen bereikt u het juiste resultaat:

– Minder lang dubbele woonlasten

– Vraag prijs hoeft niet verlaagd te worden

– Geen zorgen!

ladder
prijs verkoopstyling

PRIJSKAARTJE

Nu ziet IK Wonen U denken: “Wel leuk allemaal, maar wat voor prijskaartje hangt daaraan?”

 

IK Wonen biedt maatwerk en doet alleen zijn werk als het ook echt nodig is. Middels een gratis kennismaking zal ik samen met U de woning doorlopen. Alleen de ruimtes die niet nog niet volledig verkoopklaar zijn worden aangepakt!

 

Ik geef U voordat ik begin een aantal tips & tricks waarmee U al zelf aan de slag kan. IK Wonen zal voor U de puntjes op de I zetten.

GEBRUIK MAKEN OVERWAARDE

Tevens mag U bij aantoonbare overwaarde (= hypotheekbedrag is lager dan de verkoopopbrengst) achteraf, bij verkoop van de woning betalen!

 

Dit alles kan IK Wonen voor U verzorgen voor een prijs (zie tarieven) die niet in verhouding staat met een verlaging van uw vraagprijs. Prijsverlaging van Uw verkoopprijs gaat gepaard met duizenden euro’s.

 

Twijfel daarom niet! Voor elk budget is er een oplossing!

kussen

Geïnteresseerd in de diensten van IK Wonen?