Ik Wonen | Fotografie
16683
page-template-default,page,page-id-16683,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Fotografie

Styling verdient goede fotografie

Snellere verkoop

De verkoop of verhuur van uw vastgoed bevorderen met een maximale opbrengst? Of wilt u als makelaarskantoor zich onderscheiden in de markt met betere foto’s en een snellere verkoop? Door te kiezen voor Ik Wonen Verkoopstyling krijgt u die foto’s waarmee u uw doel kunt bereiken.

verkoop woning styling
woning fotografie verkoop

Goede foto’s essentieel

De eerste kennismaking met vastgoed is tegenwoordig meestal op internet. De foto’s zijn dus van wezenlijk belang. De potentieel koper/huurder moet de mogelijkheden en eigenschappen goed kunnen zien om zich gemakkelijk een voorstelling te kunnen maken van zijn/haar nieuwe leefomgeving. De tweede kennismaking volgt tijdens de bezichtiging, waarbij de eerste vijftien seconden bepalen of iemand zich prettig en welkom voelt. Het is daarom van groot belang dat de foto’s en de werkelijkheid goed op elkaar aansluiten. Door middel van een verkoopstyling is dit te realiseren.

Unieke kenmerken

In mijn optiek heeft elk pand positieve eigenschappen en karakteristieke elementen. Dit maakt ieder pand uniek. Ik kijk met een fotografisch- en stilistisch oog naar de ruimte en beoordeel hoe deze het beste tot haar recht komt en welke elementen dit kunnen versterken. Aan de hand daarvan deel ik de ruimte in voordat ik deze fotografeer. Zo creëer ik fotomateriaal dat optimaal recht doet aan de werkelijkheid.

Professioneel

Uiteraard fotografeer ik met professionele apparatuur. Daarnaast worden de foto’s, in eigen beheer, digitaal nabewerkt voor een optimaal resultaat. Met deze extra zorg en aandacht voor de fotografie trekt uw pand gegarandeerd meer aandacht.